Verhuurzeker x

Werkwijze

Dankzij een bijzonder effectief automatiseringssysteem beschikt Verhuurzeker over een constante input van gegevens over het betaalgedrag van de huurder. Hiermee bouwen wij, vanaf de aanvang van de huur, een juridisch dossier op waardoor er snel signalering is in geval van huurachterstand en wanbetaling. Vanuit deze werksituatie spreken wij de huurder tijdig en consequent aan, zodat de huurachterstand snel met de huurder is opgelost. Ook in geval van blijvende wanbetaling van de huurschuld door de huurder, beperken wij – door onze vaste samenwerking met gerechtsdeurwaarders en advocaten – de schade van huurachterstand voor de verhuurder tot het minimum.

Mocht de huurder toch achterblijven met betalen, dan stelt Verhuurzeker zich garant voor de niet ontvangen huurinkomsten. Verhuurzeker is verzekerd voor eventuele wanbetaling door huurders,  zodat u als verhuurder geen risico loopt voor de huurachterstand.

Tegen een geringe prijs bieden wij  een huurders-check aan.  Door middel van een ‘total screening’ door Verhuurzeker, bent u verzekerd van een betrouwbare huurder. Indien u wenst dat Verhuurzeker het risico overneemt terzake ‘niet betaalde huren’ en incassokosten, dan is een huurders-check verplicht bij nieuwe huurovereenkomsten.

© Copyright - Verhuurzeker -