Verhuurzeker x

Beursgenoteerde en institutionele beleggers

Beursgenoteerde en institutionele beleggers in woningen en commercieel vastgoed.

Indien het financieel beheer door de belegger aan Verhuurzeker wordt uitbesteed, dan kan de belegger er voor kiezen om de huurders geen – of lagere – waarborgsommen bij aanvang huur in rekening te brengen. De financiële risico’s die hieraan voor de belegger zijn verbonden, worden dan overgenomen door Verhuurzeker.

De huurpenningen worden door de huurder rechtstreeks op de rekening van de belegger voldaan, zonder enige inhouding of verrekening door Verhuurzeker.

In geval van wanbetaling zijdens de huurder, zorgt Verhuurzeker voor doorbetaling van de huurtermijnen gedurende de incassoprocedure. Dit voor een periode van maximaal zes maanden.

Verhuurzeker brengt de belegger geen incassokosten, gerechtelijke kosten of ontruimingskosten in rekening. Deze kosten neemt Verhuurzeker voor haar rekening.

Verhuurzeker kan de belegger deze garantie afgeven, omdat zij door middel van ‘short factoring’ de huurvordering van de verhuurder op de huurder overneemt.

Financieel beheer voor een belegger (inclusief performance garantie van zes maanden) is al mogelijk vanaf 2,5% premie per maand. Vraag naar de voorwaarden.

© Copyright - Verhuurzeker -