Verhuurzeker x

Diensten

In elke fase van de huuradministratie kan Verhuurzeker de maandelijkse facturering en de huurincasso van de verhuurder overnemen, met of zonder performance garantie.

Verhuurzeker kan, eenmalig of doorlopend, de kredietwaardigheid van uw huurder controleren en (her)beoordelen.

Wij kunnen de kosten van uw huidige huuradminstratie, huurincasso en de resultaten daarvan vergelijken met de dienstverlening en de performance garantie van Verhuurzeker. Dit geschiedt vrijblijvend en geheel kosteloos.

In geval van juridische discussies tussen de verhuurder en de huurder (bijvoorbeeld bij achterstallig onderhoud of overlast), kunnen wij de verhuurder rechtshulp bieden via één van onze rechtsbijstandverleners.

 

Tarieven van onze diensten

Huuradministratie en incasso met performance garantie voor woningen varieert van 3% tot 6% van de maandhuur per jaar (excl. beheer).

Huuradministratie en incasso met performance garantie voor commercieel vastgoed varieert van 4% tot 8% van de maandhuur per jaar (excl. beheer).

Onze tarieven zijn gebaseerd op een dekking voor een doorlopende periode van zes maanden. Een kortere dekkingsperiode is mogelijk, het tarief wordt dan evenredig verlaagd (bijvoorbeeld 3 maanden dekking voor 2,5% van de maandhuur per jaar, excl. beheer).

De hierboven vermelde percentages zijn richtlijnen en kunnen worden aangepast aan de hand van de kwaliteit van de huurder(s) en de omvang van de totale vastgoedportefeuille.

De kredietwaardigheids-check van een nieuwe  huurders kost € 35,00, excl. b.t.w. (richtprijs).

 

© Copyright - Verhuurzeker -